>

tiistai 5. huhtikuuta 2016

Sano Se Leivällä: Taika-Hamppari



*Yhteistyössä Indiedays ja Vaasan*

Hiphei, olen mukana Indiedaysin ja Vaasanin ihanassa Sano se leivällä- kampanjassa, jossa on tarkoitus tuoda esiin välittämistä ja ihanaa fiilistä leivän keinoin. 
Kiitos, on kaikessa yksinkertaisuudessaan iso sana, ja sillä voi olla suurikin merkitys, mutta myös teoin voi kiittää. 
Ihan mahtava idea tämä Sano se leivällä-kampanja, sillä mikä olisikaan parempaa, kuin hemmotella rakkaimpia ruualla. 
Minun rakkaimpani sattuu tykkäämään kovasti hamppareista, joten tein hänelle Taika-Hampparin hänen lempparitäytteillään ja pienellä viestillä varustettuna. 
Tarvitseeko sitä välttämättä olla erityistä syytä kiittää jotakuta, vai riittääkö vain se, että hän on juuri hän ja on tässä ja nyt?




Valitsin leiväksi Vaasan Taika Herkku Kaura-leivän, joka on ihanan ohutta, hitusen makeaa omenapalojen ansiosta ja sisältää hieman auringonkukansiemeniä...mutta ei liikaa, kuten "uhrini" kuvaili. 
Leipä on myös kuitupitoista ja laktoositonta, erittäin passelia siis!




Ohuiden viipaleiden ansiosta Vaasan Taika Herkku Kaura- leivät ovat oivia myös paahdettuna, joten ajattelin hieman rapsakoittaa leipiä parilapannulla.
Leipien väliin lappasin herkullisen pihvin, kasviksia, juustoa ja paria erilaista kastiketta...kananmunaa tietenkään unohtamatta. Kananmuna on kuulemma yksi parhaista hampparitäytteistä mieheni mielestä.




Sano se leivällä: Taika-hamppari:


- pihvi naudan lihasta
- salaattia
- tomaattia
- kurkkua
- juustoa
- kananmuna
- ketsuppia
- chilimajoneesia



"Kiitos, että olet siinä", kirjoitin viestiksi hampparin kylkeen ja vastaukseksi sain ison pusun ja kiitoksen hyvästä hampparista.
Onko sinulla joku, jota haluaisit kiittää tai muuten muistaa? Haastan teidät, ihanat herkkusuut, mukaan levittämään hyvää mieltä Indiedaysin ja Vaasanin Sano Se Leivällä- kampanjassa.
Voit osallistua mukaan Instagrammissa jakamalla oman leipätervehdyksesi hashtageilla #sanoseleivällä , #jyväntaikaa sekä @vaasan_leipomot. 
Viikoittain arvotaan ihania eväskoreja, joten kipinkapin osallistumaan! 
Osallistumaan pääset TÄSTÄ

6 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...