>

keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Uunipuuro Tattarista


Puurot ovat välillä, ainakin minulle, eräänlaista lohturuokaa. 
Kun olisi niin paljon muutakin tekemistä, kuin ruuanalaitto silloin kannattaa vetää syvään henkeä ja tehdä vaikkapa uunipuuroa, joka ei erityistä huomiota sinulta kaipaa valmistuessaan.


Uunipuuro Tattarista:


- 1 litra maitoa (mieluiten täysmaitoa)
- 2 dl tattarisuurimoita
- ½ tl suolaa
- 1 rkl siirappia
- nokare voita vuuan voiteluun, sekä puuron sekaan


- Voitele uunivuoka.
- Mittaa ainekset vuokaan.
- Kypsennä puuroa 175-asteisessa uunissa noin 2 tuntia.
- Tunnin kypsennyksen jälkeen kannattaa puuroa hieman sekoittaa.
- Jos kypsennyksen aikana näyttää, että kuori alkaa tummua liikaa, voit lisätä foliota vuuan päälle.
- Tarjoa esimerkiksi marjojen ja mehukeiton kanssa.


3 kommenttia:

  1. Tattari ei oo mun lempparia mutta todella houkutteleva puurokuva :) Sulla muutenkin ihania reseptejä, nam...

    Maiccu
    http://mansikoitajavaahtokarkkeja.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että kuva on onnistunut :) Kiitos. Ei kuulu tattari aivan minunkaan lemppareihin, mutta tämä oli kyllä hyvää kirpakoiden puolukoiden kanssa. :D

      Poista
  2. tattari on ok, kun laittaa riisiä sekaan

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...